Egy kúria jellegű tanyaépület Jászszentandráson!

Egy kúria jellegű tanyaépület Jászszentandráson!

A 140 nm-es, kúria jellegű tanyaépület ára és fotói Jászszentandráson minket meggyőztek. És önt…?

Tanya és kúria Jászszentandráson…

 

“Nyugalom, madárcsicsergés a nyugalom szigetén! Jászszentandráson a Jászság egyik legbiztonságosabb településén eladóvá vált egy kúria jellegű 140 m2-es egyedi, igényesen felújított téglaépítésű tanyaépület közel 6 400 m2 parkosított területtel.Maga az ingatlan jól megközelíthető aszfaltos út mellett található körbekerített területtel.

Gondozott udvara dús növényzettel rendelkezik, amelynek öntözése locsolórendszerrel biztosított. Udvarán közel 150 m2 melléképület található dupla garázzsal, műhellyel, és itt kapott helyet egy kemence füstölővel. A Jászszentandráson álló ház vízellátását is innen oldották meg egy vízműves fúrt kúttal.A másik fúrt kút az ingatlanhoz tartozó halastó vízpótlásáról gondoskodik.Ám nem csak halastó, hanem a gyerekeknek egy mini játszótér is megtalálható ezen a birtokon.A telek kapuján belépve azonnal megragadja az embert az épület impozáns megjelenése, amelyet a csodálatos környezetben hallható hangos madárcsicsergés kísér.

 

Belső részletek

 

A kiváló elosztású házba Jászszentandráson egy tágas tornácon léphetünk be. Minden szobához tartozik egy wc-vel felszerelt fürdőszoba.A tágas nappalija hatalmas, a hangulatos konyha-étkezője pedig praktikus is.A kamrából lehet megközelíteni a boltíves 2 helyiséges tégla pincét. Itt kapott helyet a ház melegéről gondoskodó vegyes tüzelésű kazán.Aki nem szeretne kazánnal fűteni annak a gázfűtés biztosíthat kellemes meleget, hiszen a gázcsonk a ház mellett megtalálható!A ház ablakai, ajtajai eredeti állapotában felújítottak, szinte meglepően újszerűek.A hátsó előszobából szintén ki lehet menni a hátsó tornácra és az udvarra is.Stabil falazata ép, száraz vastag piros kisméretű téglából. Tetőzete időálló síkpala. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?