Tágas álom ház Vizsláson, nem csak vadászoknak!

Tágas álom ház Vizsláson, nem csak vadászoknak!

A 96 millió forintért kínált, hangulatos ingatlan a maga 230 négyzetméterével azonnal felkeltette az érdeklődésünket. Sajnos a Vizsláson készült fotók minősége nem túl jó, de a különleges hangulat azért átjön a képeken!

A Vizsláson kínált ingatlanról

“Nógrád megyében, Vizsláson kínáljuk megvásárlásra ezt a 2 önálló házból álló, vendégfogadásra alkalmas vadászházat, amely bár régi műemlék, de 2008-ban teljesen átépítették, esztétikailag gyönyörű, stílusos felújítással, és a mai kornak megfelelő modernizálássaÍ!Fontos részlet, hogy az ingatlant teljes berendezéssel értékesítjük, amelynek része az összes gyönyörű festmény, értékes trófea és a válogatott, kvalitásos bútorzat! Itt minden részlet összeillik, minden tökéletes egységben van!A két házat egy közös udvar köti össze, egymással szemben helyezkednek el. A szemből nézve bal oldali ház 150 m2-es (ebben benne van az egyik szoba feletti galéria is), itt 2 hálószoba, egy nappali-konyha helyezkedik el, valamint egy reprezantatív étkező, külön fürdővel és wc-vel. A fűtést gáz cirkó biztosítja, padlófűtéses rendszerrel.A jobb oldali ház 80 m2-es, itt 2 szoba van, egy kis konyhával, fürdővel, wc-vel. Ennek a háznak a fűtése kandalló + elektromos fűtés kombinációja.Mindkét épület terméskő-tégla falazatú, teteje cserép héjazatú. […]

A Vizsláson álló telek 5393 m2-es, a ház környéke rendezett terület, a felső része erdőszéli, természetes környezet. A telek után már mátrai erdőség következik! A környék természeti adottságai csodálatosak, elvégre a Mátrában vagyunk! A település Salgótarjánnal egybeépült, itt megtaláljuk a megyeszékhely összes bevásárlási, szórakozási, ügyintézési lehetőségét! A környék számtalan kirándulási lehetőséget és látnivalót kínál, a közelben van Parád, Mátraderecske, Recsk, a Kékestető, Szécsény és még sok szép kis falu, város! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!