Fogadjunk, hogy ön is beleszeret ebbe a Boconádon kínált kúriába!

Fogadjunk, hogy ön is beleszeret ebbe a Boconádon kínált kúriába!

A 205 nm-es alapterületű, erdővel körülölelt, kúria jellegű ingatlan fotói igazán elbűvölőek. Új élet és/vagy vállalkozás Boconádon: jöhet? 

“Budapesttől 100 km-re, 1200 nm-es telken, kúria jellegű családi ház eladó, melyet erdő vesz körbe. A ház 205 nm hasznos alap területtel rendelkezik. Exkluzív, természetes alapanyagokból készült a 2020-2021-es évben. Ez az ingatlan egy életcél, egy állomás, a tulajdonos életének egy része benne van. A leendő tulajdonos újszerű állapotban veheti birtokba, a minőség fenntartására fokozottan ügyelnek. Az exkluzív alapanyagok nagy része gondosan válogatott, egyedileg összeépített, úgy a kemencés mester által készített külső kemence, mint a lábazathoz használt kövek. Megfelelő szakemberek dolgoztak a ház egyedi hangulatán.”

 

Részletek

“A ház részei: nyári konyha – nagy amerikai konyhás nappali, fürdővel -, főépület – konyha, két fürdő, 3 szoba, épített terasz -, melléképület – kamra és finn szauna. Kialakításra került a teraszon a jakuzzi használatához minden, a leendő tulajdonosnak már csak a legmegfelelőbbet kell kiválasztania.

 

Műszaki: tető fedése antikolt hódfarkú cserép, fürdőszobában márvány burkolat, burkolatok nagy része kerámia mester által készített, borovi fa nyílászárók, egyedi kovácsoltvas zsulagáter beépítésével, beépített AEG gépek a konyhában, fürdőben Indesit mosógép. Az áram hálózat 3x25A és éjszakai áram a melegvízhez. 4 db klíma és H tarifa biztosítja az alacsony rezsi költséget, valamint az elektromos padlófűtés is rásegíthet a téli hónapokon. A fürdőszobában törölközőszárító felszerelve.

 

Extrák: elektromos kapu, öntöző rendszer, fúrt kút, kamerarendszer, több száz különböző dísznövény A környék: számos horgásztó, Kasper lovarda, Tisza-tó 20 perc, Eger történelmi belvárosa 25 perc. A környéken szálláshely nemigen található, így akár családiházon felül, egy exkluzív szálláshelyként is kialakítható.

[…]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Boconádon innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?