Egy ragyogó, belső kétszintes szépség a szolnoki Sóház utcában!

Egy ragyogó, belső kétszintes szépség a szolnoki Sóház utcában!

Közvetlenül a tulajdonostól eladó a most következő, belső kétszintes ingatlan! Az 59,9 millió forintért kínált, erkélyes, Sóház utcai lakásba mi azonnal belehabarodtunk. És ön?

“Szolnok településen kínálunk eladásra egy 3 emeletes, liftes, tégla építésű ház 3. emeletén elhelyezkedő 99 nm-es, tégla lakást, amiben 4 szoba található, cirkó fűtéssel és panorámás kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan. A parkolás utcán ingyenesen megoldott. Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető. 

 

Megjegyzés: Szolnok belvárosában, Sóház utcában, 4 szobás, 99 nm-es belső kétszintes, felújított, tiszai panorámás 3.emeleti lakás, liftes házban eladó. A lakás nettó alapterülete: 99 nm, a bruttó:140 nm. Gázcirkó fűtéses, kedvező fogyasztással. Számlával igazolható éves gázfogyasztás: 1169 m3 havi átlagban 97 köbméter Éves áramfogyasztás: 959 kWh havi átlagban: 80 kWh A tágas méretű (nettó terület:30.5nm-bruttó 46 nm) nappali étkező klímával felszerelt. A hálóhoz egy gardrób szoba tartozik. Az alsó szinten kádas, a felsőn zuhanyzós fürdőszoba található. Mindkét szinten külön helyiségben van a WC. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Sóház utca ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?