Egyre szűkszavúbbak az ingatlanhirdetések? Egy példa a debreceni Miklós utcából!

Egyre szűkszavúbbak az ingatlanhirdetések? Egy példa a debreceni Miklós utcából!

Csodálatos, katalógusba illő debreceni lakást kínálnak megvételre a Miklós utcában. Az 59,9 milliós ingatlan fotói egyértelműen magukért beszélnek. Ettől függetlenül lehet, érdemes egy picivel több információt megosztani az értékesíteni kívánt tételekről. Vagy ön szerint pont ez a tömörség a megfelelő? 

“Debrecen belvárosában a Miklós utcán 1. emelet igényes frissen felújított 78 m2 3 szobás tágas napfényes gáz-cirkós erkélyes lakás eladó. Azonnal birtokba vehető. Saját pince is tartozik a lakáshoz . Garázs is eladó 13 m2 5 M Ft A lakás ára: 59,990 M Ft […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek, a Miklós utcában és azon is túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?