Fényeslitke szépe: így fest egy extra pozitív hangvételű hirdetés!

Fényeslitke szépe: így fest egy extra pozitív hangvételű hirdetés!

A Fényeslitke területén kínált családi ház nem csak paramétereivel, de életigenlő hirdetési szövegével is kiemelkedik a megyei kínálatból. Viduljon fel mások jó kívánsága nyomán és persze nézzen szét a 230 nm-es ingatlanban!

“Ragyogja be az életedet a nap ebben a gyönyörű, minden igényt kielégítő családi házban! Élvezd reggeli kávédat saját medencéd partján, hatalmas teraszodon, gyönyörködve a felkelő napban, a harmattól csillogó kertben! 

 

Fényeslitke legfrekventáltabb helyén található a ház. A közelben bolt, gyógyszertár, óvoda, iskola, orvosi rendelő, sportpályák. Nappali, étkező+konyha, 3 szoba (melyből a 2 nagyobb kettéválasztható), 2 fürdőszoba, 4 WC, mosókonyha, barkács szoba, melléképületek. Energetikai besorolása:A. Kiváló minőségű anyagokból épült 2012-ben. Parkosított, térkövezett udvarral, rózsakerttel, virágzó bokrokkal, öntözőrendszerrel, kertben termő gyümölcsfákkal. Hátul hatalmas füves terület, játszótorony csúszdával a gyerekeknek. Kovácsoltvas kerítés, elektromos kapu, kétállásos, szigetelt, csempézett garázs, elektromos Hörmann garázskapuk. TOFA hőszigetelt nyílászárók (3rtg üvegezéssel: 4-18-4-18-4), Porotherm tégla falazat 12cm-es grafitos hőszigeteléssel, padlóban 10 cm, födémen 30 cm. Tetőn mediterrán cserép. Puffer tartály, vízlágyító, központi porszívó, riasztó, 4 db Gree hűtő – fűtő klíma. Hővisszanyerős szellőztető rendszer kiépítve csak a motor hiányzik hozzá. A bútorok és beépített konyhai gépek a vételár részét képezik. Az ár irányár![…]”

További izgalmas házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Fényeslitke ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?