Bátaszék: íme Tolna megye legfrissebb hirdetése

Bátaszék: íme Tolna megye legfrissebb hirdetése

Kíváncsiak voltunk, milyen családi ház került ki legfrissebb formában a Tolna megyei ingatlanpiacra. A Bátaszék területén kínált otthon igazi klasszikus! És bár lesz vele munka bőven, a vételár azért így is vonzó.
“Tolna megye, Bátaszék templom környékén, csendes utcában eladó 1097 nm területen lévő 91.5 nm-es lakóterületű, vegyes falazatú, felújítandó családi ház. Benne 4 szoba, konyha , fürdő, kamra. Fűtése gáz-konvektorral megoldott. Belsőleg járólapos és parkettás borítás jellemző. Minden közmű megtalálható a házban. Évek óta nem lakják, ezáltal a falak vizesedése megindult. Udvarban garázs, melléképületek, ólak, pince. Ajánlom családok figyelmébe, akik a saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják ki új otthonukat. Közelben élelmiszerbolt, iskola, óvoda, gyógyszertár, bank stb. […]”

További izgalmas, eladó házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Bátaszék ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?