Életvitelszerűen mobilházban? A kazincbarcikai Vadna Park területén lehetséges!

Életvitelszerűen mobilházban? A kazincbarcikai Vadna Park területén lehetséges!

A Vadna Park területén kínált kandallós mobilház ára 16,9 millió forint. Ennek fényében egy esetleges életvitelszerűen kialakított lakhatás igazán nem hangzik rosszul…

A Vadna Parkban kínált mobilházról

“A VADNA PARK területén, Magyarország északkeleti részén, a Bükk lábánál, tóparti, strand és üdülő övezetben eladó egy 368 nm körbekerített, panoráma kilátású telek, rajta két éve telepített mobilházzal. Víz, áram be van kötve. A mobilházban 3 háló, nappali, ebédlő, konyha, zuhanyzó, WC van. Az ár magában foglalja a képeken látható teljes bútorzatot és a gépeket is. Az ablakból kilátás nyílik a tóra és a Bán patak völgyére, a Bükkre. 

 

A VADNA PARK telek tulajdonosai a területen működő strandot ingyen használhatják, valamint sportolásra, pihenésre, horgászásra van lehetőség. A teljes üdülő övezet bekerített, kamerarendszerrel, portaszolgálattal ellátott. A tó körüli terület infrastrukturálisan kiépített – villany, víz, szemétszállítás, közvilágítás megoldva, sok család már életvitelszerűen él itt. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Vadna Parkon innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?