Egy szuper trend Orosházán: festéket minden lambériára, gerendára!

Egy szuper trend Orosházán: festéket minden lambériára, gerendára!

Egy Orosházán kínált, eladó ház kapcsán emlékezünk meg egy hasznos trendről. A tetőterekben és a fából épült nyaralókban gyakori, hogy a mennyezetet és a falakat is lambéria borítja. Bár a fa természetes szépsége örök, a helyiségek világossága és a térérzékelés szempontjából üdvös a most következő megoldás…

Az Orosházán kínált házról

“Békés megyében, Orosházán, Gyopáros-fürdőhöz közel, Rákóczitelepen, Fő út mellett családi ház eladó. Rákóczitelep központi belterület része, amely része Orosháza város területének, 5 percre a Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdőtől. Az ingatlan dupla, sarki telken helyezkedik el, mind a két telek beépíthető és külön-külön közművesített, és több irányból megközelíthető. A gáz csonk telken belül, de nem volt rá szükség az egyéb szolgáltatások kiépítése miatt. Az ipari áram, az ivóvíz,csatorna bekötve, valamint külön minősített fúrt kút,hidroforral is szolgáltatja a vizet, mely a több mint 30m3-es medence töltését is gazdaságosabbá teszi. Az ingatlan fűtése is fejlett megoldásokkal lett kialakítva, hőszivattyús rendszer, mely szintenkénti körökkel, padlófűtéssel kombinált, a kültéri, fedett medence vízfűtése is megoldott. A pincében még, ahol a gépészet kapott helyet, olajkazán is van a hálózatra kötve, de a nappaliban egy kandalló is be tudja fűteni a légteret. A melegvíz előállításában napkollektorok segítenek be, külön hőtárolós tartályokkal és boylerrel. 

Az a bizonyos tetőtér Orosházán…

 

A beépített tetőtér légtere, nem lett álmennyezettel csökkentve, stílusosan látható ,minőségi szarufák hálózzák a szoba légterét. Ha még sem elegendő a hűvös levegő, klímák segítik a lehűlést. A fából készült, hőszigetelt ablakokat elektromosan vezérelt, alumínium redőnyök védik, mely a napszakoknak megfelelően engedik be a napfényt. A családi ház 40cm-es hőszigetelt téglából épült, a kovácsoltvas kapubejáró mögött, könnyűszerkezetes, fából készült garázs található, műhellyel egyben. 

 

A kertet gondozott gyümölcsfák, sövények és egyéb kerti növények díszítik, melynek öntözése is kialakított. Az ingatlan a benne lévő összes berendezéssel, bútorokkal, a kert műveléséhez szükséges szerszámokkal,eszközökkel együtt eladó. A ház kitűnően alkalmas önfenntartásra,gazdálkodásra is, elhelyezkedését tekintve, akár további beépítésre is. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!