Élet Sárváron, elegáns szürke enteriőrben!

Élet Sárváron, elegáns szürke enteriőrben!

A szürke szín használata a belső terekben egyre nagyobb teret hódít. Az elegáns árnyalat eltalálása nem mindig egyszerű, Sárváron azonban sikerült valakinek az igényes kivitelezés! Jöjjön a hét eladó, megyei lakása: árak, fotók, részletek otthont keresőknek és kibiceknek is!

“Milyen ingatlan az álma? Ahol a családi házak nyújtotta tágas terek találkoznak a lakások nyújtotta kényelemmel? Ahol nem kell a felújítással bajlódni, vagy nem kell egy évet várni, míg elkészül az épület? Akkor ez a különleges ingatlan most Önre vár! Sárváron kerül értékesítésre egy 185 nm-es, nappali+3 szobás, modern konyha-étkezővel, 2 fürdőszobával, gardróbbal, erkéllyel és háztartási helyiséggel rendelkező társasházi lakás. 

A Sárváron kínált ingatlan egy 2006-ban épült, liftes társasház felső szintjén helyezkedik el. Fűtését egyedi gázkazán biztosítja. Az udvarban 2 saját, fedett autóbeálló található, amit a vételár tartalmaz, csakúgy mint a számos beépített bútort, háztartási gépet. Egyedi lakberendezési megoldások, tágas terek, modern belső kialakítás! Ezt a képek nem tudják megmutatni Önnek! Higgyen a saját szemének! Várom megkeresését elérhetőségeimen! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Sárváron innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?