10 milliós árcsökkenés Szakadáton: még mindig ez a kedvenc házunk!

10 milliós árcsökkenés Szakadáton: még mindig ez a kedvenc házunk!

Egy mára 10 millió forintos árcsökkenés mellett, 392 millióért kínált tornácos ingatlan továbbra is nagyon kedves a szívünknek. Mivel a vételár alapvetően 950 000 euró, így az érdeklődőknek érdemes követni a mindenkori valuta árfolyamot. Egy biztos, mi 2 hónapja is és most is bármikor szívesen beköltöznénk a Szakadáton álló szépségbe!
“Szakadáton, festői környezetben kínáljuk megvételre, ezt a 115 éves, autentikusan felújított tájjellegű, tornácos házat, vendégszobákkal és önálló vendégházzal, valamint borospincékkel. A település Tolna megye középső részén helyezkedik el, Paks és Szekszárd között, Tamási járáshoz tartozik. Ősidők óta lakják ezt a területet története a római korig vezethető vissza. Már a XIII. században egyházas hely volt. A településnek van saját Önkormányzata, temploma, óvodája, közértje. 

Az ingatlan 1907-ben épült vegyes falazattal, nagyobb részt téglából. Felújítását 2016-ban kezdték meg a jelenlegi tulajdonosok eredeti anyagokkal, különös figyelmet fordítva a ház külső és belső jellegzetességeire. A felújítás során természetes anyagokat használtak.Az épület 2 szintes, a földszint 150 nm ezen a szinten kapott helyet a nappali a fő ékességével a 3 oldalú kemencével és kandallóval, a konyha étkezővel, 4 vendégszoba, 3 fürdőszoba zuhanyzóval, tornác és szaunahelyiség fürdővel.Az emeleti szint 100 nm alapterületű beépíthető.”

 

Hasznosítási lehetőségek és extrák

 

“A vendégház 80 nm területű, különálló épület, konyha – étkezővel és terasszal, háló, fürdő zuhannyal került kialakításra.A fűtés gázkazán radiátoros hőleadóval, valamint a nagy hőleadású búbos kemence. A vendégházban fatüzelésű kályha biztosítja a meleget. A melegvíz ellátást és a fűtést napelem segíti. A telek területe 4092 nm területű, vegyszermentes, automata öntözőrendszerrel ellátott, közel 50 db termő gyümölcsfával részben Hollandiából, ezen kívül asztali- és borszőlővel, zöldség – gyümölcs és fűszerkerttel, fúrt kúttal, kis kerti-tóval és 80 nm területű melegházzal, valamint 2000 nm területű erdővel. Parkolási lehetőség a kertben több autó számára, elektromos kapubeállóval kialakítva. Az ingatlan jelenleg vendégházként üzemel, 4 apartmannal, folyamatos vendégfoglalással. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?