Alliteráló házak: egy parádés, panorámás présház Badacsonytomajon! 

Alliteráló házak: egy parádés, panorámás présház Badacsonytomajon! 

Badacsonytomajon ingatlannal rendelkezni: életérzés! Az 59 millió forintért kínált, panorámás szőlő és présház nem csupán egy birtok és épület…
“Panorámás szőlőterület , présházzal eladó ! Badacsonytomaj közigazgatási területén, konkrétan a badacsonyi hegy felső részén 2700 m2 nagyságú közelmúltban telepített teraszos művelési minőségi szőlőt termő terület vált eladóvá. A telken 45 m2 nagyságú pince , présház található , amely igény szerint tetőtér beépítéssel bővíthető. A berendezés az ár részét képezi! Tekintse meg és ismerje fel az ingatlanban rejlő lehetőséget ! Irányár: 65 Millió Ft […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és központozásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Badacsonytomajon innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?