Ne ítélj elsőre: a hét ingatlana egy korábbi gazdasági épület Síkvölgyön!

Ne ítélj elsőre: a hét ingatlana egy korábbi gazdasági épület Síkvölgyön!

Gazdasági épület volt, majd lakóépületté változott. Már a gondos felújítás nyomán. Jöjjön egy igazán különleges, kívülről kevesebbet ígérő, 260 milliós ajánlat! Hiába, a külcsíny nem minden! Irány a hét ingatlana Síkvölgyön!

 

A Síkvölgyön kínált épületről

“Tatabánya határában közel 4 ha-os birtok 2 lakrészes lakóépülettel eladó! Az ingatlan néhány km-re a várostól, Síkvölgyön található, csendes erdei környezetben. A terület közepén áll egy 477 nm-es 2 lakrészes épület. A földszintes házban akár 13 szoba is kialakítható.

 

Korábban gazdasági épületként funkcionált irodákkal, tárgyalókkal, műhellyel. Ezt 2003-ban teljeskörűen felújították. Ekkor falakig visszabontották, szigetelték a lapostetőt, kicserélték a homlokzati és a belső nyílászárókat, a burkolatokat, szanitereket, szerelvényeket. Felújították a fűtésrendszert, beépítettek egy nagy teljesítményű faelgázosító kazánt, mely az egész házat radiátoros hőleadókon keresztül fűti. Újak a villany és vízvezetékek. Vezetékes vízellátás is biztosított, de jelenleg egy fúrt kútról házi vízművel és víztisztító rendszerrel kapja a ház a vizet. Az áramellátás 2×1 fázis, 2×32 Amper, mely bővíthető. Csatorna nincs, egy 33 köbméteres szikkasztóval rendelkezik a terület.

Az épület mellett Síkvölgyön áll egy félig nyitott gazdasági épület. A ház körüli területen tartozik hozzá további 2,2 ha erdő, 2621 nm legelő és 1600 nm út. Az így összesen közel 4 ha-os terület alkalmas lehet gazdálkodásra, állattartásra, de akár más vállalkozás telephelyéül is szolgálhat. Aszfaltozott úton, sorompóval ellátott beléptető rendszeren keresztül megközelíthető. A Síkvölgyön kínált épület kialakításából adódóan is számos lehetőséget rejt magában. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!