Eladó egy lakás egy balatonfűzfői villában: irány a Nike körút!

Eladó egy lakás egy balatonfűzfői villában: irány a Nike körút!

A Balatonfűzfőn található, Nike körúton álló villaépületben 4 lakás került kialakításra. Ebből az egyik most eladó sorba került, a részletek, fotók és a panoráma megéri a kattintgatást! Irány egy 74 nm-es, 44,9 millióért kínált otthon!

A balatonfűzfői, Nike körúton kínált villáról

“A szinte teljes egészében alápincézett Villa épület 1926-ban épült, időközben 4 lakásos társasházzá alakították és a magasföldszinten lévő egyik 74m2 nagyságú lakást kínálom eladásra! AZ INGATLAN TEHERMENTES, 1/1 TULAJDONBAN VAN ÉS A VÉTELÁR RÉSZÉT KÉPEZI A LAKÁS TELJES BÚTORZATA ÉS A MŰSZAKI BERENDEZÉSEK! A hozzá tartozó KERT az önkormányzaté, de a házbéli tulajdonosok használják már évtizedek óta a gondozásáért cserébe! Kialakításra került a lakásban egy előszoba-folyosó, ahol egy nagy beépített szekrény található, egy nagy méretű szoba, egy hálószoba, egy kis szoba, konyha-étkező, spejz, egy fürdőszoba, és külön WC. A hálószobához kapcsolódik egy 10m2 nagyságú terasz, ahol új, elektromos távirányítású , kazettás LP napellenző került beépítésre. Valamint részleges PANORÁMA kilátás nyílik a BALATONRA!

Az ingatlanban felújításra került…

 

– műanyag nyílászárók

– fűtés korszerűsítés kondenzációs gázkazán, de a melegvíz villanybojleren át is megoldható

– új hőleadók

– fürdőszoba teljes felújítása

 

Az épület gyönyörű fás zöldövezetben helyezkedik el, saját kocsibeállóval rendelkezik és a kertet gyümölcsfák, örökzöldek és virágok díszítik! A lakáshoz tartozik egy 30 m2 nagyságú saját tároló a pincében. A közelben megtalálható bolt, buszmegálló, posta, orvosi rendelő, iskola, óvoda, uszoda stb. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?