Ámulatba ejtő egy keszthelyi, modernizált polgári ház hirdetése!

Ámulatba ejtő egy keszthelyi, modernizált polgári ház hirdetése!

A 169 millió forintért kínált, modernizált polgári ház igazi ritkaság a piacon. Nem csak a méretek és a részletek, de a kinézet is sokat nyom a latba ennél az izgalmas ingatlannál!

A modernizált polgári ház részletei

“Keszthelyen központhoz, Balatonhoz közeli részén, 5 szobás, dupla komfortos, felújított polgári ház eladó. A 110 m2-es földszint térfelosztása: előtér, előszoba, 3 szoba, konyha, 2 fürdőszoba, WC, terasz. 63 m2-es emelet: közlekedő, 2 szoba, 20 m2-es beépíthető padlásrész. A lakórész alatt 50 m2-es pince nyújt lehetőséget további egységek kialakításához. A ház fűtése hűtő-fűtő klímával történik. 

 

A középső szobában egy antik, működőképes cserépkályha idézi a múlt hangulatát. A konyhában nagyméretű indukciós főzőlap- sütővel, mosogatógép, hűtőszekrény nyújt maximális kényelmet. A lámpatestek, szaniterek, bútorok, kiegészítők extra minőséget képviselnek, újonnan vásárolt termékek. A házhoz építve, de külön bejárattal található egy 20 m2-es melléképület, 11 m2-es tárolóval. Alkalmas lehet iroda vagy apartman kialakítására . Az udvaron ásott kút nyújt öntözési lehetőséget. […]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, modernizált polgári ház ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?