Stílus ötvözet Olaszfa csendes szegletében

Stílus ötvözet Olaszfa csendes szegletében

A mindössze 65 millió forintért kínált, hangulatos szépségbe nehéz nem belehabarodni. Olaszfa csendes részén most valaki csodás, új életet kezdhet. Vagy a korábbiakhoz hasonlóan szert tehet egy nyári rezidenciára!

“Olaszfa csendes utcájában kínálom megvételre ezt a nagyon hangulatos, teljes mértékben felújított parasztházat, ami az olasz mediterrán és a hagyományos magyar stílus ízléses ötvözetével és gondozott kertjével, azonnal elbűvöli látogatóit. Az ingatlan 114 nm nettó, 141 nm bruttó, 2899 nm es telken fekszik, és 2 részre oszlik. Első része az eredeti 60 cm-es vegyes falazatú ház, ahol 2 szoba, 1 fürdőszoba, 1 konyha+étkező, 1 nappali és 1 előtér található, a hátsó rész az évek során lett hozzá építve, ez tégla falazatú, itt 2 szoba, 1 fürdőszoba és 1 előtér lett kialakítva. A teljes házban fagerendás mennyezet ékeskedik, a tulajdonos háza iránt érzett szeretete a berendezésen és a belső terekben magáért beszélnek. 

A tető 2 éve lett felújítva, víz- villany vezetékek cserélve lettek, a ház új, stílusos nyílászárókat kapott. Első fele új, fedett tornácos részében 2 terasz lett kialakítva, ahol egy kemence is helyet kapott. Ez a rész Toscana stílusú térkövezettel burkolt. Az ingatlanhoz tartozik még egy nagy garázs, ami jelenleg szerszámos tárolónak van használva. Az ingatlanban be van vezetve a gáz, de mivel a tulajdonosok ezt a házat csak nyáron használják, ezért egyedül a nappaliban lett elhelyezve egy vegyes tüzelésű kályha. A rendezett, letisztult, sík telken gyümölcsfák vannak, a telek gazdálkodásra is alkalmas azok számára, akik nyugodt, önfenntartó életre vágynak. […]”

 

To

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Tipp mindenkinek, Olaszfa ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?