Egy sokoldalú oktogon felépítmény Balassagyarmaton

Egy sokoldalú oktogon felépítmény Balassagyarmaton

Az eladó oktogon felépítmény nem csak formájával, de részleteivel is megragadja az ember figyelmét. Lift, épületek közötti alagsori folyosó, előállító üzem és hagyományos élettér is az ajánlat részét képezi!

“Balassagyarmaton, Nógrád Megyében kínálunk eladásra egy egyedülálló ingatlant, mely magában foglal egy családi házat, és egy nagy múltra visszatekintő vállalkozást ami a jövőre nézve is biztos bevételt kínál. 

 

Az oktogon felépítmény részletei

 

A grandiózus telekre belépve elénk tárult egy nem mindennapi nyolcszögletű, nagy méretű nyílászárókkal határolt épület, melyben három azonos alapterületű szint található. Alagsorában jelenleg előállító üzem, földszintjén családi ház emeletén pedig raktározási lehetőség áll rendelkezésre. Különlegessége hogy a három szintet a lépcső mellett egy személyszállító lift köti össze, amely a szintek közti anyagmozgatást volt hivatott segíteni, de akár az akadálymentes közlekedésre is alkalmas. Így mozgásában korlátozott lakó számára is ideális lakás lehet.

Az oktogon felépítmény egyedülálló sajátossága hogy a napsütötte órák teljes egészében élvezhetők mivel körbejárja a nap. A mindössze húsz éves ház falai és nyílászárói szigeteltek, tető kiváló állapotú. Festése és padozata szintén jó állapotú. Három szoba mellett tágas nappali, étkezővel és konyhával egy teret alkotva, előszoba, közlekedő beépített gardróbbal, fürdőszoba, kamra és két wc alkotják a lakóteret. A beépített kiváló állapotú gépesített konyhabútor a vételár része. Minden az ingatlanban felhasznált anyag az építés idejében fellelhető legjobb minőségű alapanyagokból készült. Az enteriőr szintén a korabeli legmagasabb színvonalat tükrözi. 

 

Egyéb részletek

 

A ház alagsorából egy a szállodákból ismert zárt folyosón jutunk át a másik épületbe, mintha csak a wellness részlegbe sétálnánk. Ebben az épületben folynak a gyártás további fázisai, csomagolás, raktározás és logisztika. Helyiségei között található több vizesblokk, irodák, raktárak. Az épületek minden szintjén elérhetőek a víz és szennyvíz vezetékek. Fűtése központi jellegű, padlófűtés és radiátor hőleadókkal. Gáz és vegyes tüzelésű kazán egyaránt rendelkezésre áll. A lakóépületben 3db. hűtő-fűtő klíma is beépítésre került. 

Az ingatlan saroktelken helyezkedik, három oldalról megközelíthető, minden oldalon elektromos kapu segíti a bejutást. Udvarán nagy méretű teherautó, akár kamion is képes árut mozgatni. A telket saját parkoló veszi körbe. Mindkét ház alagsora korszerű teknőszigeteléssel védett a talajvíztől. Az ingatlan részét képezi továbbá egy dupla beállós garázs tetőtérrel és pincével, melyben egy házi vízmű is található, ami az automata locsolórendszert hivatott ellátni, bő hozamú ásott kútja az ingatlan minden víz igényét képes kielégíteni. Hatalmas és jó minőségű tető felületei rengeteg napelem elhelyezését teszi lehetővé, így némi ráfordítással költségmentesen fenntartható lehet a létesítmény. Számtalan lehetőség kínálkozik ebben az egyedülálló ingatlanban. Két épületében húsznál is több szoba kialakítható, így akár szálláshely, idősek otthona is létrehozható benne, de több generációs családi háznak is alkalmas. Természetesen a jelenleg benne üzemelő vállalkozás is tovább vihető, ehhez minden szükséges infrastruktúra és humán erőforrás rendelkezésre áll, továbbá hosszú távú szerződésekkel is rendelkezik jelenlegi tulajdonosa. […]”

További sokoldalú házak és ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán!