Egy új “leg”: íme Vas megye jelenlegi legdrágább, 950 milliós villája!

Egy új “leg”: íme Vas megye jelenlegi legdrágább, 950 milliós villája!

Döbbenetesen elegáns a Szombathelyen kínált, 950 milliós villa. Gigantikus, parkosított kert, mindez ráadásul a belvárosban! Lenyűgöző fotók kintről és bentről is, ínyenceknek és milliárdosoknak!

A villáról


“Szombathely belterületén, egy közel 5400 m2 parkosított telken várja új tulajdonosát, egy 2000-ben épült csodálatos, közel 400 nm-es villa. Óriási klasszicista rendezett park, de mellette ugyanúgy megtalálhatóak a modern kényelem kellékei is, mint a nagy ellenáramoltatóval ellátott medence, jacuzzi, eredeti Ferrari konyha. A villa belső kétszintes, 6 szobával, 7 fürdőszobával.Bent a legminőségibb anyagok felhasználásával készültek el a terek, amelyek tükrözik a villa külső stílusát is.  […]”

További részletek és fotók a 950 milliós villáról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, 950 millió ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?