375 nm-es kúria 22 millióért? Mi folyik Hőgyészen? 

375 nm-es kúria 22 millióért? Mi folyik Hőgyészen? 

Nos, az ár a kihívás szempontjából nem annyira meglepő. Viszont azt is el kell mondanunk, hogy a Hőgyészen kínált, szebb napokat is megélt, 375 nm-es kúria igazi kincsnek tűnik! Felújításban jártas befektetők, érdeklődők számára elképesztően jó lehetőség lehet a fantáziadús épület!

“Hőgyészen Központi helyen 375 nm-es nagyságú, 12 szobás , 2 szintes kúria /Villa/ , 903 m2 területen eladó. Az épület kívűl- belül felújítandó. Az épületet egy részében a gáz , víz, villany, csatorna bevezetésre került. A fűtése gázkonvektorral megoldott. A szobák hajópadló burkolattal ellátottak.

A szobák mindkét szinten a folyosók két oldalán 3-3 tagolásban helyezkednek el, ezért kiválóan alkalmas 4 lakásos társasház kialakítására. Az ingatlan nem műemlék jellegű, ezért teljes mértékben alakítható. Ajánlom nagy családnak, befektetőknek, bárkinek, aki fantáziát lát benne. Komoly érdeklődő jelentkezését várom. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Hőgyészen innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?