Egy 250 nm-es ingatlan már elég egy családnak, nem? 

Egy 250 nm-es ingatlan már elég egy családnak, nem? 

Ha az ön válasza is igen, akkor a 450 millió forintért kínált, csodás balatonalmádi ingatlan kapcsán érdemes kattintani. Ha nem futja ilyen árú otthonra de kíváncsi, milyen szépségek pörögnek fél milliárd forint körül a veszprémi ingatlanpiacon, akkor is!

 

A tágas ingatlan részletei

“Balatonalmádi központjában, egy csendes kis közben található a PANORÁMÁS, háromszintes családi ház. Hasznos összalapterülete 250 m2, a hozzá tartozó telek nagysága 559 m2. Az összközműves ingatlan 2015-ben felújításon esett át, melynek keretein belül a közművezetékek, burkolatok, nyílászárók cseréje is megtörtént. 

Szuterén szintjén található a garázs, kazánház és háztartási helyiség valamint tárolók. A földszinten kialakításra került egy teraszkapcsolatos konyha-étkező-nappali, egy tágas hálószoba gardrób helyiséggel, két kisebb hálószoba, fürdőszoba (WC-vel), előszoba-lépcsőház és vendég WC. A tetőtérben helyet kapott egy konyha-étkező-nappali, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy WC. A nappaliból elérhető egy nagyméretű, PANORÁMÁS napozóterasz. 

 

Az ingatlan fűtéséről gázkazán, illetve egy gyönyörű cserépkályha gondoskodik padlófűtésen és radiátorokon keresztül. Melegvíz ellátását villanybojler biztosítja. Külső nyílászárói redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A ház körüli udvaron található egy nyári konyha, bográcsozó, valamint egy pihenőhely. A földszinti terasz alatt gépkocsibeálló került kialakításra, mely elektromos kapun keresztül érhető el. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ingatlan tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?