Fogorvosi rendelővel együtt eladó egy családi ház Bő településén

Fogorvosi rendelővel együtt eladó egy családi ház Bő településén

A 850 milliós ajánlat többek között egy háromszintes családi házat és egy alagsori fogorvosi rendelőt is magában foglal. A helyi ingatlan kínálatban ritkaságnak számító kombináció önmagában izgalmas. Hát még a ragyogó fotók! Irány Bő település!

“Eladásra kínálunk Bő településen egy háromszintes családi házat, fogorvosi rendelővel az alagsori szinten. Az elegáns lakóvilla tágas közösségi helyiségekkel, 3 garázzsal, melléképülettel, úszómedencével kitünő választás lehet nagyobb családnak, több generációnak. A villa majdnem minden helyiségében egyedi tervezésű, méretre készült antikolt tölgy bútorok találhatók.

A földszinten van egy tágas konyha-étkező, egy 50m2-es nappali, dolgozószoba, fürdőszobák, innen egy impozáns, ívelt lépcső vezet az emeletre. Az emeleten 4 napfényes hálószobát, 3 fürdőszobát, közösségi helyiségeket, erkélyeket találunk. 

A konyhapult, a rendelői bútorok egyedi, hézagmentes corian munkalapokkal burkoltak. A bejárati ajtók, beltéri ajtók mind antikolt tölgy tömörfából készültek. Az ablakokban a hőszigetelt üvegek cseréje 2016-ban megtörtént. 3279 nm2-es saroktelken áll, a hasznos alapterület: 618 nm2. Az épület hőszigetelt téglából, hőszigetelt vakolattal burkolva készült. Burkolatok: a hálószobákban padlószőnyeg, a többi helyiségben (összesen 410 nm2-en) görög márvány burkolat, küszöb nélkül. Az oldalfalakon, mennyezeten mindenütt japán textil tapéta van. Az elektromos hálózatot villámvédelmi túlfeszültség elleni rendszer védi. Az elektromos csatlakozás 3 x 220V, 25A.

 

A fogorvosi rendelő és egyéb nyalánkságok

 

Az alagsori fogorvosi rendelőt külön almérő védi. Külső- belső kamerás védelem, digitalizált rendszerrel, távoli eléréssel. Az ingatlannak központi vízlágyító berendezése van, minden gép, minden vizesblokk lágy vizet kap. Fűtés: központi kazánház, 2db 45kW-os kondenzációs BOSCH gázkazán, 12m2-es napkollektoros hálózat rásegítésével, VIESSMANN szabályozó rendszerrel. Egyedileg szabályozható a padlófűtés a ház helyiségeiben, az épület fűtése így gazdaságosan irányítható.

A melléképületekben és garázsokban radiátoros fűtés van. A 2 teremgarázshoz a lejárat fagyveszély ellen elektromos fűtőszálakkal védett. A napkollektor által termelt hő az úszómedence vizét is melegíti. Csatlakozópont van kiépítve napelemes rendszerhez. Az egész telek parkosított, van sziklakert, halastó, gyümölcsfák, épített grill, mellette kerti pavilon 8 ülőhellyel, központi asztallal, állítható tűzmagassággal, gránit fedlapokkal. Az udvari épület magába foglal egy 3m-es belmagasságú tágas garázst, nyári konyhát billiárd teremmel, kamrát, zuhanyzót, mellékhelyiséget, csillagvizsgálót. A ház mellett 6×10 méteres medence van, rejtett elvezetésű feszített víztükörrel, hozzátartozó gépészettel, csúszásmentes gránit fedlappal és kerettel, kültéri zuhanyzóval. A ház lábazata és a kerítés süttői márványból készült, kovácsoltvas kerítéssel és kovácsoltvas elektromos kapukkal, olasz elektronikával. […]”

 

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?