Bababarát vonalak egy 90 nm-es, elegáns szolnoki otthonban!

Bababarát vonalak egy 90 nm-es, elegáns szolnoki otthonban!

Az eladásra szánt, 90 nm-es családi ház egyszerre áraszt eleganciát és baba illatot. Már a hirdetési fotók alapján. Lessen be velünk a 2056 felújított megyei házak talán  legszebbikébe! 

“Szolnokon az Eurokerámia közelében lévő utcában eladóvá vált egy 90 nm-es, 3 szobás, teljes körűen felújított családi ház. A ház magas beton alapra épült, 7 lépcsővel jutunk fel a házba. A házat egy évvel ezelőtt felújították. Új fürdőszoba, új konyha kialakítása, villanyvezetékek teljes cseréje, víz- és csatorna rendszer teljes felújítása megtörtént. 3 szobában laminált parketta burkolat van, valamint az összes nyílászáró cseréje is megtörtént. 

A ház fűtése hűtő-fűtő klíma, valamint gázkonvektorok. A melegvizet pedig átfolyós gázbojler biztosítja. A kert mérete 453 m2, még rendezést igényel. Az udvarban egy alsóépület található, ahol műhely és garázs lett kialakítva. CSOK-ra alkalmas az ingatlan. I R Á N Y Á R: 30,9 Mft […]”


További felújított házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, 90 nm-es otthon ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?