Egy egri, 109 milliós luxus luxus üzlethelyiség, ahol minden van!, ahol minden van!

Egy egri, 109 milliós luxus luxus üzlethelyiség, ahol minden van!, ahol minden van!

A 280 nm-es ingatlanban fodrászat, kávézó, három önálló közművekkel rendelkező szoba, mosdók és öltözők is helyet kaptak. Így a lehetőségek tárháza hasznosítás szempontjából eléggé széles. Ráadásul tényleg jól fest az üzlethelyiség! 

A luxus üzlethelyiség részletei

“Heves megye, Eger, Hatvani Hóstyán, belváros közeli, luxus minőségben felújított, 180m2-es üzlethelyiség eladó. A jelenleg elegáns szépségszalonként funkcionáló ingatlan 357m2-es telekre épült, helyiségei: 65m2-es fodrász szalon kávézóval, 3 önálló közművekkel rendelkező szoba, egy férfi és egy női mosdó, illetve egy kb. 20m2-es gazdasági rész, ahol egy személyzeti öltöző, személyzeti mosdó és egy konyha kapott helyett. 

 

A 2019-ben történt felújítások az épület és a műszaki tartalom egészét érintették. Átrendezték a falakat, a padlózat aljzatbetonnal kiegyenlítésre került, kicserélték a víz- és villanyvezetékeket, korszerűsítésre került a fűtésrendszer, felújították a tetőt, új nyílászárók kerültek beépítésre, 7KW-os klímákat szereltek be, álmennyezetbe süllyesztett hangszórók ill. biztonsági kamerarendszer került kiépítésre. A felújítás során prémium minőségű burkolatok, szerelvények és egyéb anyagok kerültek felhasználásra. Az ingatlan fűtéséről gáz-cirko kazán gondoskodik, hőleadása radiátorokon keresztül történik. 

 

Udvar és lokáció

 

Az udvaron elhelyezkedő fedett kapualjban hangulatos pihenő rész került kialakításra. Az épület tetőtere beépíthető, apartmanok kialakítására alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik egy külön bejáratú, utca felé megnyitható, 100m2-es felújítandó épület hátul az udvarban, mely szintén alkalmas apartmanház kialakítására. 

Parkolásra pár méterre az ingatlantól, közterületi, ingyenes parkolóban van lehetőség. Belváros, Szépasszony-völgy pár perc sétával elérhető. Centrális elhelyezkedése és kiváló adottságai miatt ez az ingatlan hatalmas lehetőségeket rejt magában! Alkalmas szépségszalon további működtetésére ill. kiadására, orvosi rendelő, wellness szalon, edzőterem, vendéglátóegység (külső terasszal a kapualjban), apartmanház, panzió…etc. kialakítására. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?