Benzinkút: kéne? Túrkevén 390 millióért pont eladó egy!

Benzinkút: kéne? Túrkevén 390 millióért pont eladó egy!

A hirdetési szöveg alapján “Az ország legszebb OMV kútja” 16 449 nm-es alapterületen keresi-várja új tulajdonosát. Akadálymentes terek, exkluzív shop: na ki csap le a benzinkút lehetőségére?

 

“Biztos megélhetést keres? Ne habozzon! Eladásra kínálok Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Túrkevén, a 46-os út mellett egy jelenleg is üzemelő OMV benzinkutat. 16 449 nm-es területen található töltőállomás 6 állással és elektromos töltőkiállással rendelkezik. 4 fajta üzemanyagot forgalmaznak, évi 2 – 2,5 millió liter üzemanyag forgalommal.

Az ország legszebb OMV kútja 2020-ban került átadásra, modern felszereléssel és megjelenéssel. A tégla szerkezetű ingatlan műanyag nyílászárókkal épült és 15 cm-es szigeteléssel ellátott. A biztonságról teljesen kiépített kamera és riasztórendszer gondoskodik. A megfelelő hőmérsékletet kondenzációs gázkazán biztosítja radiátorokkal illetve Faincool klíma garantálja nyáron a kellemes közérzetet. A benzinkút akadálymentesített, a mozgássérült WC mellett női és férfi mosdó is megtalálható. 

 

A benzinkút részletei

 

Az exkluzív shop 224,92 nm, modern, elegáns bútorokkal berendezett. A személyzet kényelmét teakonyha, zuhanyzó, mosdó, öltöző biztosítja. Ezen kívül iroda, gépház és 2 raktár is kialakításra került. Az épület mellett hangulatos, napernyős terasz garantálja a vendégek kényelmét. A shopban bőr ülőgarnitúrával és asztalokkal berendezett különleges rész került kialakításra, fokozva ezzel a benzinkút komfortját. Itt nem csak tankolni érdemes, a vendégek szívesen fogyasztanak is, növelve a tulajdonos bevételét. A főút és a 24 órás nyitvatartás biztosítja a folyamatos forgalmat. A VÉTELÁR A TELJES BERENDEZÉST ÉS ÁRUKÉSZLETET IS TARTALMAZZA!!! Vásárolja meg a teljes komplexumot: luxusház (M222429), panzió pub-bal (M222442), ipartelep (M222433). Biztos megélhetés, luxus színvonalú életmód!! Budapesti, Debreceni vagy Győri ingatlan csere vagy beszámítás lehetséges értékegyeztetéssel! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!