Ennél “belvárosibb” lakás nincs Fehérváron: 23 nm a Juhász Gyula utcában, jöhet? 

Ennél “belvárosibb” lakás nincs Fehérváron: 23 nm a Juhász Gyula utcában, jöhet? 

A Székesfehérvár abszolút belvárosában kínált, 23 nm-es lakás a Juhász Gyula utcában található. 100 méterre az Országalmától. A belmagasságot kihasználva a jelenlegi tulajdonos egy emeleti szintet is beépített az apró ingatlanba!

“Székesfehérvár történelmi belvárosában, a Juhász Gyula utcában kínálom eladásra ezt a nagyon hangulatos galériás lakást. Az országos műemlékvédelem alatt álló épület az országalmától mindössze 100 méterre található, igazi kuriózum. 

A 4 méteres belmagasságnak köszönhetően az eredetileg kis alapterületet gyakorlatilag megduplázta a tulajdonos a felső szint megépítésével. Az alsó szinten a nappali, konyha, mellékhelyiség kézmosóval és az épített zuhanyzó található meg, a galéria szinten pedig egy hálószoba jellegű tér lett kialakítva gardróbszekrénnyel és a nagyméretű kétszemélyes ággyal. A fűtés elektromos fűtőpanellel van megoldva, “H” tarifás villanyórával. Ha egy igazi ritkaságot keres, ami nem mellesleg egy értékálló befektetés is, akkor ezt érdemes megnézni! […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek, Juhász Gyula utcán innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?