Egy bútorozottan eladó luxus otthon Madárhegyen!

Egy bútorozottan eladó luxus otthon Madárhegyen!

Bútorozottan kínálnak eladásra egy 178 nm-es, Madárhegyen található családi fészket. A XI. kerületi lakás fotói magukért beszélnek. Már csak arra a fránya 298 millió forintra lenne szükség…

“XI. Madárhegyen néhány éve teljeskörűen felújított, ÚJSZERŰ állapotú, PANORÁMÁS, 5 szobás, 2. emeleti – PENTHOUSE – luxusingatlan bútorozottan eladó. A rendkívül világos, nagy terekkel bíró, igényes ingatlan egy háromlakásos társasház 2. emeletén helyezkedik el. A 2017-ben gyönyörűen kialakított lakás központi részén található – a hatalmas panoráma ablakoknak köszönhetően – csodálatosan világos nappali-konyha-étkező tér teraszkapcsolattal, emellett négy nagy méretű, beépített szekrényekkel felszerelt hálószoba, három igényes fürdőszoba, vendégmosdó, gardrób, háztartási helyiség és kamra alkotják a helyiségek összetételét.”

 

Technikai részletek Madárhegyen

 

“A lakás ~200 nm hasznos alapterületű, – a szülői privát szférát biztosító hálószoba-fürdőszoba együttesén kívül – a nappali+3 hálószoba és kiszolgáló helyiségek mind egy szinten kerültek kialakításra. A három, összesen 30 nm – keleti, ill. nyugati irányba tájolt – terasszal rendelkező, csodásan körbenapozott lakásban nagy nyári melegben a kellemes hűvösről a tökéletesen kialakított központi klímarendszer, a lakók biztonságáról a kiépített riasztórendszer gondoskodik. A lakás kialakítását a minőségi burkolatok, szaniterek, extra belső felszereltség, elegáns térkihasználás jellemzi. A teljes felszereltséggel és bútorozással eladó ingatlanhoz tartozik egy – az épület alsó szintjén található, egy gépkocsi számára megfelelő méretű – garázs (+8MFt), egy gépkocsinak udvari beálló (+5MFt), valamint két saját, zárható tároló helyiség (+10MFt). […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?