Gangos, Dohány utcai és 823 millióba kerül. Mi az?

Gangos, Dohány utcai és 823 millióba kerül. Mi az?

Nos, egy elegáns hotel, hostel Budapest és a Bulinegyed szívében. A Dohány utcában kínált, 357 nm-es, három lakásból álló ingatlan ára meglepő. De nem ritkaság. Irány a Dohány utca!

 

A Dohány utcai lakásokról

Budapest VII. kerületének turisták által rendkívül keresett és kedvelt részén, Belső-Erzsébetvárosban, a Dohány utcában kínálom megvételre ezt a 357 m2 hasznos alapterületen kialakított, 14 vendégszobával rendelkező szállodát (hostelt). A Dohány utcai ingatlan egykor három különálló lakás teljes átépítésével és újragondolásával valósult meg 2020-ban egy négyemeletes társasház félemeletén. A VÉTELÁR A TELJES BERENDEZÉST, FELSZERELÉST TARTALMAZZA!

 

Részletek

A Dohány utcai hostel kialakításánál és kivitelezésénél fontos szempont volt:
– a magas minőségű anyagok használata az ingatlan minden szegletében,
– igényes, saját fürdőszobával rendelkező vendégszobák kialakítása (összesen 14 db, melyből 12 db kétágyas, 1 db háromágyas és 1 db négyágyas),
– további, egy személyzeti szoba kialakítása (fürdőszobával),
– minden helyiség (vendégszobák és közös használatú helyiségek) légkondicionálása,
– valamint azok kényelmes és elegáns berendezése.

Az ingatlan hasznos területét növeli egy saját használatú, kizárólag a szállodát használók részére kialakított privát lépcsőház, aminek használatára az ingatlan jelenlegi tulajdonosa a társasházzal használati megállapodást kötött, melynek bérleti (használati) díját 50 évre előre ki is fizette. Így a külön bejáratú, Dohány utcai lépcsőházból megközelíthető komplexum – mely a teljes szintet (félemelet) jelenti – teljes intimitást élvez.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?