Szebb napokat látott kastély felújító királyfiját várja Vácon!

Szebb napokat látott kastély felújító királyfiját várja Vácon!

450 millió forintra lenne szüksége annak, a nem feltétlenül fehér lovon, de mindenképp számos felújítási munkához szükséges holmival felpakolt furgonnal érkező személynek, aki szárnyai alá venné a most következő, Vácon kínált kastélyt. Az izgalmas képek azonnal álmodozásra csábítanak…

 

“Pest megyében, a Dunakanyarhoz közel kínálok eladásra egy 2350 nm alapterületű, 2 664 nm-es telken elhelyezkedő, modernizálásra váró kastélyt Vácon! Az alsó szintet egy gyönyörű, széles lépcsősor köti össze az emelettel. A hatalmas ablakok sok fényt engednek be, így a földszinten akár bálterem vagy fogadóterem is kialakítható. A kastélyhoz pinceszint és padlás is tartozik. Az épület összközműves , ipari áram van. A pinceszinten 2 nagyobb helyiség található: 115 nm és 84 nm, és további 4 kisebb, de tágas helyiség, valamint a kazánház. 

A Vácon álló épületben több mint 50 szoba alakítható ki a padlástér bevonásával. A tulajdonosok rendszeresen karbantartásokat végeznek. A kastélyhoz tartozó kertből hangulatos park alakítható ki, melyhez az adott területből igény szerint parkoló részleg különíthető el a vendégek számára. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?