A Korányi kertvárosban tudják, hogy kell kényelmesen élni!

A Korányi kertvárosban tudják, hogy kell kényelmesen élni!

Egy család vagy ingatlantulajdonos legalábbis biztos. A Korányi kertvárosban kínált, 119 milliós otthon izgalmas színfolt a helyi ingatlanpiacon. Meg is mutatjuk gyorsan, miért szerettünk bele!

“Nyíregyháza, Korányi kertvárosban tégla építésű, 220 m2-es, 4 szoba +2 nappali, étkezővel, 2 fürdőszobával, járólap és parketta burkolattal. Egyedi gáz fűtéses, műanyag nyílászárós, gépesített, beépített konyhabútorral, ízlésesen felújított, teljesen klimatizált, szintes, hőszigetelt ikerház, 25 m2-es garázzsal, 15 m2-es terasszal, 50 m2-es téli kerttel, szaunával, 400 m2-es parkosított, beépített öntözőrendszerrel ellátott kerttel, riasztóval és elektromos kapuval eladó. […]” 

További hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek Korányi kertvárosban és azon is túl! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?