Beragadt a piacra a szepetneki, klasszicizáló stílusú, olcsó Batthyány kastély

Beragadt a piacra a szepetneki, klasszicizáló stílusú, olcsó Batthyány kastély

Az öt éve 16 millióért, egy éve pedig 35 millió forintért kínált ritkasághoz vissza-visszatérünk. A Batthyány kastély története reméljük, csak örömteli fejezetekkel lesz tele!

A Batthyány kastély részletei

“Szepetneken – Nagykanizsa közelében – 365 m2-es, az 1800-as évek végén klasszicizáló stílusban épült, FELÚJÍTANDÓ állapotban lévő volt Batthyány kastély eladó. Az épület földszintjén 3 szoba, konyha, wc, közlekedő és lépcsőház található. Az emeleten 3 szoba, nappali panorámás terasszal, közlekedő, wc, fürdőszobának előkészített helyiség, lépcsőház vannak. Az épület alatt nagy boltíves tágas pince van. Az épület felújítását a tulajdonosa már elkezdte, a tetőszerkezet kijavításra került, valamint a felső szinten lévő helyiségekben a nyílászárók ki lettek cserélve, a padozat lett felújítva. A fűtés jelenleg 3 cserépkályhával megoldott az emeleti részen. Telek: 7.000 m2 (103) […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Batthyány kastély ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?