Ennél a Baross téri lakásnál nincs ma jobb Pesten!

Ennél a Baross téri lakásnál nincs ma jobb Pesten!

Ha az ember szereti az ingatlanpiacot böngészni és nem átall luxus kategóriában nézelődni, egy idő után megszokja a hasonló stílusú, elegáns, modern lakásokat. A most következő, Baross térnél kínált, elképesztően jó lakás azonban más, mint amit eddig valaha láttunk…

 

“104 nm-es, 2 szobás, 3. emeleti világos lakás eladó a VII. kerületben a Baross téren. Belső építész által megtervezett, impozans terekkel és panorámával rendelkező lakást kínálok eladásra a város lüktető szívében. Az ingatlan egy rendezett, jó lakóközösségű társasház 3-ik emeletén található, igy remek fényviszonyok jellemzik. Jelenlegi elosztása specifikus, egy 60 nm-es amerikai konyhás nappali és egy 24 nm-es hálószoba alkotja, valamint fürdőszoba, wc, tároló és közlekedő. A nagy terek páratlan életérzést nyújtanak, amit a panorámás látványal karöltve egy olyan kombinációt alkotnak amitől öröm ebben az ingatlanban lakni. 

 

A lakás méretének és adottságainak köszönhetően, akár több szobássá alakítható, így alkalmassá válva családosok számára vagy olyan tevékenységre ami több helyiséget igényel. Méretének és elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan több funkcióra is alkalmas. Családosoknak lehet az ideális otthon, használható irodának, rendelőnek, vagy némi átalakítást követően akár hostel üzemeltetésére is ideális lehet. A közlekedés és környék ellátottsága teljeskörű. A közvetlen közelben minden megtalálható és pillanatok alatt számos busz, metró, troli járat elérhető. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Baross téren innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?