Batthyány utca: ahol a perzsa szőnyeg és a modern kanapé találkozik!

Batthyány utca: ahol a perzsa szőnyeg és a modern kanapé találkozik!

A sárvári Batthyány utcában találtuk az alábbi, izgalmas hirdetést a helyi ingatlan kínálatban. A 32 millió forintért kínált, belvárosi lakás abból a szempontból ritkaság, hogy izgalmas átmenetet képez a klasszikus, antik bútorok és a modern lakberendezési tárgyak világa között…

“Sárvár településen kínálunk eladásra egy 1 emeletes, tégla építésű ház 1. emeletén elhelyezkedő 58 nm-es, téglalakást, amiben 2 szoba található, konvektor fűtéssel rendelkező jó állapotú ingatlan. A parkolás beállón megoldott. Az átlagos gázfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Sikeres adás-vétel esetén már 3 hónapon belül birtokba is vehető. Eladásra kínálok Sárvár belvárosában a Batthyány utcában egy 1 emeleti lakást. 

 

A lakásban nappali, étkező – konyha, kamra , fürdőszoba, külön WC, előszoba található. Az ingatlan egy 3 lakásos társasház 1 emeletén helyezkedik el. A lakás 58 m2. Az ingatlanhoz tartozik parkoló is a zárt udvarban. Az ingatlan tégla építésű, fűtése gázkonvektorral történik. Az ingatlan befektetésnek is kiválóan alkalmas, teljesen bútorozott és felszerelt konyhával rendelkezik. Számos vendéglátó egység, bolt, iskola, óvoda, turisztikai célpont megtalálható a közelben, amik gyalogosan is könnyen elérhetőek! Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. […]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Tipp mindenkinek Batthyány utca ide vagy oda! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?