Eladó egy ikonikus, presszót is magába foglaló épület Dombóváron!

Eladó egy ikonikus, presszót is magába foglaló épület Dombóváron!

Egy ikonikus, 40 éve működő presszót is magába foglaló épületet kínálnak 65 millió forintért megvételre Dombóváron. Ön ismeri a helyet? Ha igen, ha nem, mindig érdekes szétnézni a helyi ingatlan kínálat ritkaságai között!

“Dombóvár belvárosában eladóvá vált egy ikonikus, presszót is magába foglaló épület. A dombóváriak által jól ismert 150 nm-es épületben negyven éve üzemelő, jól bejáratott, állandó vendégkörrel rendelkező vendéglátó egység működik. A ház másik részében jelenleg bérlő által üzemeltetett vállalkozás található, mely további befektetésre is lehetőséget nyújt, de akár egybe is nyitható a teljes terület. 

 

A felújítás során, az északi oldal szigetelést kapott, az utcafronton pedig hő,-és hangszigetelt ablakok kerültek beépítésre. A fűtés korszerűsítése 2022-ben történt, hűtő-fűtő Sinkler Focus Plus ASA klímával. A raktár aljzatburkolatát is kicserélték, a mosdók pedig teljesen fel lettek újítva. A vállalkozás hatékonyságát, ipari áram biztosítja. Ez az épület sok-sok szép emléket őriz Dombóvár belvárosában, összeköti a multat és a jelent, kiváló lehetőséget nyújt egy új nívós vállalkozás beindítására. […]”

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek ikonikus presszó ide vagy oda! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?