Van 600 milliója? Mert Nemesvitán eladó ennyiért egy kastély!

Van 600 milliója? Mert Nemesvitán eladó ennyiért egy kastély!

A Nemesvitán kínált, 910 nm-es kastélyban már elkezdték a felújítást. De azért még látható, érzékelhető, milyen lehetett a hangulat eddig az épületben. Kérdés, milyen arculata lesz majd a helyi ingatlanpiacon talált, impozáns épületnek a jövőben? És persze: kinek az irányítása alatt?

“Balaton Felvidéki Nemesvitán Kastély eladó. A Balatontól pár km-re, Balatonederics melletti Nemesvita Törekpusztán található ez az 1870 es években épült felújítás alatt álló kastély. Az épület 3 szintes, szintenként 303nm alapterületű . Pince, magas földszint, tetőtér. Pincében bortároló , borozó, raktár helyiségek találhatók 

Földszinten:7 szoba,2 fűrdőszoba wc, konyha, folyosó lépcsőház található. A fűtést elektromos központi fűtés és cserépkályha biztosítja. Emeleten szoba és közösségi tér, és kialakítás alatt álló szauna található. Az ingatlanhoz 9856nm kert tartozik. Részben parkosított. Az ingatlan felújítása a korhűen jelenleg is folyamatban ban. A Balaton ,Tapolca, Keszthely gyorsan elérhető. A kastély mellett vendéglátó egység Csárda található ami szintén megvásárolható. […]”

További izgalmas otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek Nemesvitán és azon is túl! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?