Az olaszok már Rigóderben vannak?

Az olaszok már Rigóderben vannak?

A pécsi Rigóderben Olaszországot idéző luxus otthont kínálnak eladásra. A horvát és olasz építő anyagok pedig tovább növelik a mediterrán hatást Jöjjön egy, a helyi ingatlan kínálaton belül is egyedülálló, 300 milliós otthon!

 

 “Álmodozott már róla, hogy Olaszországban éljen? Ne menjen el odáig, Rigóderben várja álmai otthona!Szereti a toszkán növényvilágot? Imádja a mediterrán kövekkel kirakott járdákat és falakat? Látja maga előtt, ahogy boltíveken átívelő folyosókon sétál? Kandalló ropogó tüzénél pihenne a hatalmas nappalijában? Kedvenc borait egy gyönyörű pincében tárolná? Akkor hagyja, hogy magával ragadja ez a káprázatos családi ház! 

A 3 szintes, összesen 389 négyzetméteres házban bőven jutott hely mindennek: alsó szinten 3 állásos garázs, mosókonyha, kazánház, borospince, egy helyiség akár edzőteremnek vagy dolgozószobának, földszinten tágas, 60négyzetméteres nappali, napfényes, 32négyzetmétes konyha, 2 hálószoba + fürdő és wc külön, felül 3 hálószoba, szaunás fürdőszoba, valamint panorámás erkélyek találhatóak. Ez a csodás otthon első lakóit várja, akik élettel és színekkel töltenék meg, hiszen belseje még pár helyiségben befejezésre vár. 

A ház minőségi, külföldről hozatott (horvát dekorkövek, olasz tetőcserepek és gerendák) anyagokból épült, szobái klímával felszereltek, padlófűtéssel ellátottak. Fő fűtését jelenleg a kandalló biztosítja, de a további fűtési lehetőség megegyezés tárgyát képezi. A házat egy parkosított, 859 négyzetméteres udvar veszi körül, aminek ékét egy szicíliai, 200 éves olajfa nyújtja. A földszintről kilépve, a boltíves folyosón át, ebbe a hangulatos kertbe érkezünk, ahol tovább haladva egy fedett, grillezőnek tervezett házikóhoz jutunk. A felső szinten 2 szobából egy hatalmas erkélyre sétálhatunk ki, ami az udvar felé nézve ad teret a kinti pihenésre, míg a 3. hálószobának egy boltíves kilépő erkélye van mesés panorámával a városra. […]”

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek Rigóderben és azon is túl! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?