Immár belső képeken is kileshető Szarvas legmenőbb vízparti ingatlana!

Immár belső képeken is kileshető Szarvas legmenőbb vízparti ingatlana!

Októberben már rácsodálkoztunk a 165 milliós, vízparti szépségre. A ház belső kapcsán azonban akkor még szégyenlősebb volt a hirdető. Jöjjön néhány, a húsvéti hangulathoz jól passzoló fal. És egy, a helyi ingatlanpiacon ritkaságnak számító csodás otthon!

“Eladó Szarvas kedvelt üdülő övezetében magas minőségben épült 2019-óta nagy kihasználtsággal működő vízparti ingatlan. A telek 1052nm, vízpart szélessége 25m, ami egyedülálló a szimpla telkek körében. Az udvarban minden megtalálható ami a a pihenni vágyók kényelmét szolgálja. A medence a gyermekek és a felnőttek számára egyaránt jól használható, mivel osztott, különböző vízmélységgel rendelkezik. A telek gyönyörűen gondozott és magában foglal egy játszóteret, egy jacuzzit, egy bográcsozót, grillezőt és egy 32nm-es fedett teraszt, amelyről nagyon szép panoráma tárul elénk a holtág látványával. A tájolása tökéletes a napozni vágyóknak.

 

A holtág Szarvas egyik halban leggazdagabb állóvize, ezzel is tovább növelve a szórakozás lehetőségét. A haltelepítésre és a víz cseréjére nagy gondot fordítanak, mivel privát vízről van szó. A fedett terasz alatt van a jacuzzi és nyílik a szaunázás lehetősége. A teraszról egy tágas, világos Nappali, Étkező + konyhába lépünk, melynek mérete impozáns, ami nagyobb társaságok számára is kényelmessé teszi. Ebből a központi helyiségből nyílik a 4 kényelmes szoba és az ezekhez tartozó két fürdőszoba amelyekből az egyik akadálymentesített.  A hűtés-fűtésről 5 db klíma gondoskodik. A vételár fordított áfával értendő és az üzemeltető és Tulajdonos Kft-vel együtt vár értékesítésre. Az ár magába foglalja a képeken látható összes berendezési tárgyat.A kiadott vendég éjszakákat és az ehhez fűződő megtérülést figyelembe véve kiváló üzleti lehetőség! […]”

További csodás otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek vízparti ház ide vagy oda! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?