Egy tágas birtok Ladánybene táján

Egy tágas birtok Ladánybene táján

A Ladánybene területén kínált birtok és tanya igazi romantikus-elvonulós hangulatot áraszt. Amire a nádtetős épületek még inkább rásegítenek. Lássunk egy 175,3 millió forintos szépséget a helyi ingatlanpiac kínálatában!
Gyönyörű szép BIRTOK keresi leendő tulajdonosát, Ladánybene külterületén. Ha valaki hasonlót keres, ezt a hangulatot mindenképpen éreznie kell!! 

A terület 7,7 hektáron fekszik. A tanya összetétele: szántó, kilátó, egy gyönyörű mesterséges tó, saját nagy terasszal, ami víz felett került kialakításra. A 250 m2-es főépület beton alapzatra, gerenda felhasználásával épült, teljes kilátással a tóra. A szuterén részen 90 m2-es pince található. A földszinten amerikai konyhás nappali, étkező-kör kilátással, szoba – egybe nyitott fürdővel és mosó konyha került kialakításra. Az emeleten 3 szoba, egy fürdő és gardrób kapott helyet. 

 

 

A főépület tetején teljesen új a nád tető, a kúp részeknél cseréppel kombinálva. A birtokon megtalálható még fás kamra, nyári konyha, elektromos kapuval felszerelt dupla garázs, fedett terasz a tavon. Található továbbá egy szigetelt, külön álló kis garzon, amely részben könnyűszerkezetes, részben tégla falazatú. Minden épület nádtetővel rendelkezik. Kialakításra került az egész birtokot ellátó napelemrendszer, 2023 januárjában, valamint egy 18 szektoros öntözőrendszer. A fűtésről cserépkályha, padló fűtés, hűtő fűtő klíma és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. […]”

További szuper otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Tipp mindenkinek Ladánybene ide vagy oda! 

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk. Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?