Trendi vonalak a Kisz lakótelep egy lakásában!

Trendi vonalak a Kisz lakótelep egy lakásában!

A szombathelyi Kisz lakótelep területén kínált panellakás végre követi a kor szellemiségét. És a korszerűség mellett a dizájn terén is sokat kínál. Jöjjön egy otthon, amely jó eséllyel még a panel elleneseknek is megdobogtatja a szívét a helyi ingatlan kínálat választékában.
“Minimális költséggel élni már lehetséges! Időt álló, korszerű és praktikus ingatlan Szombathely déli részén a Kisz lakótelep területén! A A+ energetikai besorolású újszerű, 2019-ben épült lakás a belváros szélén!

Miért válassza?

 

-korszerű szigetelés

-modern hőszivattyús fűtésrendszer

-formabontó kialakítás, merész formák tökéletes összehangolása

-rendkívül alacsony fenntartási költségek

-nagyméretű terasz

-saját tároló

Az első emeleti, 60m2-es, nappali+2 félszobás otthon 11m2-es fedett terasszal, saját autóbeállóval, minőségi beépített bútorokkal, klímával, elegáns konyhabútorral, beépített gépekkel, igényes burkolatokkal, szaniterekkel, beltéri ajtókkal. Ez az otthon elsősorban igényes vevőre vár, aki már nem akar komolyabb átalakításba fogni, hanem készen keresi a tökéleteset. […]”

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek, Kisz lakótelep ide vagy oda!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?