Egy csodás, 780 nm-es ház Bükön

Egy csodás, 780 nm-es ház Bükön

A Bükön kínált, hatalmas, 780 négyzetméter alapterületű ingatlan hangulatos fotói és ára is kattintásra ingerlőek. Vagy ön másképp látja a dolgot…?

A Bükön kínált házról

“Eladásra kínálunk Bükön, Vas megye kedvelt fürdőhelyén egy 3 szintes 780 nm2 lakóterü családi házat, 2900 nm2-es parkosított kerttel. A ház akár 5 különálló lakás kialakítására alkalmas. Befektetésnek is kiváló, felújítás, modernizálás után, akár irodák, óvoda kialakítására is alkalmas. Az utcafronti lakás 60 nm2, 2 bejárattal az udvarról. Konyha étkezővel, 2 szoba fürdőszobával, közlekedő praktikus beépített bútorokkal, jelenleg galéria van benn. 

A legnagyobb lakás 125 nm2, 75 nm2-es nappali cserépkályhával, háló, gardrób, konyha spájzzal, fürdő, wc helyiségekből áll. A nappalihoz üvegház tartozik és innen tudunk kimenni a teraszra is. A kisebb lakás 70 nm2, kétszintes, eltolt elrendezéső, a konyhából terasz nyílik. Felújítást igényel, 2 szobát alakítottak ki. A földszinten található egy 180 nm2-es műhely, galériával, nagy ablakainak köszönhetően világos, átalakítással itt is ki lehet alakítani egy lakást. A tetőtérben egy felújított 70 nm2-es lakás van, cserépkályhás fűtéssel, külön terasszal. 

A ház alatt 110 nm2-es pince van, fáskamrával, gépészeti helyiséggel. A garázst  20 nm2,az udvaron kéresztül lehet megközelíteni. Az ingatlanban  2 cserépkályha és padlófűtés van, a kazán felújítást igényel. […]”

ó

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában és helyesírásával közöljük.

 

Tipp mindenkinek, Bükön innen és túl!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?