Még mindig eladó Vaszary Piri színésznő háza. De mekkora a változás!!!

Még mindig eladó Vaszary Piri színésznő háza. De mekkora a változás!!!

A magyar filmek állandó vígjátéki szereplője kivételes karikírozó-képességgel formálta meg szerepeit. Egykori otthonáról egy éve már beszámoltunk. Az akkori 28,8 millió forintos árhoz képest a jelenleegi összeg 69,5 millió forintért. Hogy mi az oka a nagy inflációnak? Mutajuk!

2016 áprilisában beszámoltunk egy nagyszerű vételi lehetőségről. Az akkor kevesebb, mint 30 millióért kínált gödi ház azóta elképesztő átalakuláson ment át. A romos állapotokat bemutató képek tavalyi posztunkban, itt érhetőek el. A jelenlegi helyzetről pedig alább számolunk be:

“Eladóvá vált Felsőgödön az 1920-as években épült, teljeskörűen felújított 1009 nm telken álló 7 szobás családi ház. Aki emlékszik 1930-as évek magyar film ikonjaira, mint Páger Antal,Csortos Gyula és még ki tudja mely neves színészeinkre, Ők e ház falai közt itt múlatták szabadidejüket az egykor Nyilas Misit játszó tulajdonos, Vaszary Piri társaságában!

Tehát mára az épületegyüttes generál kivitelezése megtörtént, gépészeti és esztétikai értelem egyaránt. Az ingatlan műanyagtokú nyílászárót, aljzat- és külső szigetelést, új tetőfedést kapott. Fűtés gázcirkóról működik, alsó szinten padló ás lapradiátoros míg a tetőtérben csak lapradiátoros a hőleadás. Nappaliban és az egyik szobában cserépkályha áll.

pi1

Az ingatlan adatai

  • Ár: 69.500.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 205 nm
  • Telekterület: 1009 nm
  • Szobák száma: 5
  • Félszobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Felújításra szorul
  • Fűtés típusa: Gázfűtés

A földszintje előszoba,4 szoba, konyha, fürdőszoba, WC, előtér és közlekedő elrendezésű. Az földszinti közlekedőről az emeletre stabil, még az eredeti állapotú hangulatos falépcsőn juthatunk, míg fent egy nagyobb méretű, nyitott helyiség,folyosóról nyíló 2 hálószoba, fürdőszoba és egy nagyszoba található. Az 1009 nm-s telek és a tornácos 3 bejárattal is rendelkező épület rendkívül sok lehetőséget rejt magában, akár 2-3 generáció együttélésére is kiváló otthont nyújthat.”

pi2

pi2a

pi3

pi3a

pi3b

pi4

További képek és információk az ingatlanbazar.hu oldalán!