Egy különleges ház a Katyi egyik szereplőjének hagyatékából

Egy különleges ház a Katyi egyik szereplőjének hagyatékából

Ki emlékszik 1930-as évek olyan magyar film ikonjaira, mint Páger Antal, Csortos Gyula? Aki igen, az kapja elő a félretett pénzét, mert olyan házhoz juthat, melynek falai közt igazán illusztris művészek múlatták szabadidejüket. Jöjjön Vaszari Piri színésznő egykori, jelenleg eladó otthona!

A Felsőgödön az 1920-as években épült, majdhogy eredeti állapotában álló, borospincével is rendelkező 205 nm-es ingatlan 28,8 millió forintért jelent meg az ingatlanbazár.hu kínálatában.

Bár az épület statikailag jó állapotú, kifogástalan a tetőszerkezete, a bádogozása javításra szorul.

piri

piri1

piri2

A földszinten előszoba, eredeti hajópadlós, 4 egymásból nyíló szoba, konyha, fürdőszoba, WC, előtér és közlekedő várja az új lakókat. Az földszinti folyosóról az emeletre stabil, szintén az eredeti állapotú hangulatos falépcsőn juthatunk fel, míg fent egy nagyobb méretű, hajópadlóval borított szoba, valamint egy beépíthető, kb. 45 nm-es padlástér található.

Az 1009 nm-es telek és a tornácos, 3 bejárattal is rendelkező épület rendkívül sok lehetőséget rejt magában, akár 2-3 generáció vagy 2-3 család számára is kertkapcsolatos otthont nyújthat. Viszont ha az épületegyüttes visszanyeri az eredeti pompáját egy rendkívül egyedi és ritka kuriózum lehet az ingatlanpiacon!

További képek az eladó házról az alábbi linken keresztül érhetőek el!

piri3