A hét ingatlana: “Hagyományörző Jövő” Komlón!

A hét ingatlana: “Hagyományörző Jövő” Komlón!

Csodásan alliteráló, komlói kőházra bukkantunk. Kiváló ár, elvonulásra, pihenésre alkalmas oázis keresi új tulajdonosát. A Komlón kínált, több épületet, csodás kertet és szőlőt is magába foglaló ajánlatba mi azonnal beleszerettünk. És ön? Irány Baranya megye!

A Komló-Sikondán lévő szépségről

“Mecsek erdőségével határolt településen, közigazgatásilag Komlóhoz tartozó Sikondán kínálok eladásra ingatlant. A környéken számos szórakoztató program, látnivaló található. ( Sikondai fürdő, Orfűn a Sárkány – forrás és Sárkány- szakadék, Abaligeti- barlang, Tettyei Mésztufa-barlang, Pécs) A horgásztó és az élményfürdő között az erdő szélén vált eladóvá egy igazi kis ékszerdoboz, gyümölcsfák ölelésében.

A 2442 m2 telken egy 35 m2, hétszögletű fénygyűjtő kupolával épített házikó, egy vendégház (10m2) és egy pince (20 m2) kapott helyet. A Komlón épült ingatlan 500-600 méterre található a főúttól, kavicsos úton télen is jól megközelíthető. A telken számos gyümölcsfa, dísznövény megtalálható ( szilva, alma, dió, mogyoró, szeder, füge, szőlő, cseresznye, meggy, körte, kajszi, őszibarack). Villany mindkét épületbe bekötésre került, vízhálózat jó hozamú kútról üzemel. Csatorna nincs, emésztő üzemel. A szomszédoktól jól elszeparált ingatlan, az erdő az igazi szomszéd. Bolt, orvos, gyógyszertár 1-2 km közelségben.”

További részletek és fotók a Sikonda-Komlón lévő szépségről, az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?