Zöldmáli luxus, avagy élet egy csodás, 310 milliós lakásban!

Zöldmáli luxus, avagy élet egy csodás, 310 milliós lakásban!

101 nm-es otthont kínálnak eladásra Zöldmál legszebb részén. A leírás részletes, de amiért persze elsősorban kattintottunk, azok a hirdetési fotók. Hiába, az egyszeri szegény ember szereti álmodozással tölteni az idejét…

 

“A második kerületben, Zöldmál legszebb részén, Budapest belvárosától mindössze 10 perc távolságra, a természet ölelésében kínálom eladásra ezt a budai otthont. A környék infrastruktúrája kiemelkedő, bevásárló központok, egészségügyi intézmények és a legkiválóbb iskolák könnyedén elérhetőek.”

 

A luxus lakás helyszínéről

 

“A kis lakóközösségű társasház 2012-ben épült, modern, otthonos hangulatával azonnal magával ragad. A megérkezés komfortos, tágas kapubeállón érkezünk a mélygarázsba, ahol két parkolóhely is rendelkezésre áll, innen csupán néhány lépés a lift, amely közvetlenül a lakás bejáratához visz. A tároló amely a garázs szinten közvetlenül a beállók mellett van, szuper nagy méretével tulajdonképpen plusz tároló szobaként funkciónál, amit nagy mérete és zárhatósága tesz lehetővé.

A lakásról, részletesen

 

A luxus és praktikum jegyeiben kialakított ingatlan lokációja mellett kivételes adottsága az az örökpanorámás terasz, amely hatalmas tolóajtókkal teljesen összenyitható a nappali terével, kora tavasztól egészen késő őszig élvezhetjük a pazar kilátást és nyugalmat. Az amerikai konyhás nappali tágas, kellemes hangulatú, tökéletes központja a lakásnak. A felszerelt konyha közvetlen kapcsolatban van a nappalival, de ha szeretnénk kicsit szeparáltabbá tenni a főzés helyszínét, a beépített üveg tolóajtó segítségével ezt egy mozdulattal megtehetjük. A lakás másik felében, szeparáltan két hálószóba került kialakításra, amelyek közül az egyik terasz kapcsolatos, a hátsó kert felé. A másik szoba különlegessége egy üvegfalas látványzuhanyzó, amely a mellette lévő fürdőszobában helyezkedik el. Ez a különleges egység tökéletes összhangban van a fürdő többi részletével, egyedi burkolatával, prémium minőségű szanitereivel és beépített kádjával. A gardrób szobában elegáns beépített szekrényeket találunk, ahol a tárolás tökéletesen megoldott, innen minden napunkat könnyedén indíthatjuk. […]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlanvásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?