Volt már bankfiók, de bármi lehet még a győri műemléki házból!

Volt már bankfiók, de bármi lehet még a győri műemléki házból!

Minden csupán új tulajdonosán múlik. A 210 nm-es, eladó győri ingatlan ára a piaci viszonyokat nézve bár nem az átlagfizetésű embereket vonzza majd, nem kellenek milliárdok a kincset érő szépség megszerzéséhez. Így még tényleg bármi történhet a műemléki házzal. Mi bármikor beköltöznénk. És ön?

A győri szépségről, részletesen

“Győr belvárosi impozáns, műemlékként nyilvántartott ház eladó. Egy igazán különleges életérzést adó kis utcában a Széchenyi tér közelében. Az 1990-es évek során teljes felújításon átesett 210 m2-es győri ház számtalan elgondolásnak tesz eleget. Turisztikai célokra, Vendéglátásra, Irodák kialakítására is lehetőséget ad. A 2000-es években bankfiókként hasznosult.

A klasszicista bejáraton belépve a győri házba egy tágas két térből álló, szinteltolásos előteret, társalgót találunk, ahonnan elérhető egy hangulatos zárt udvar, továbbá a közlekedőről nyílik egy mellékhelyiség és egy háztartási helyiség. Innen lépcső vezet fel az első szintre, ahol már egy amerikai konyha + nappali és egy nagy étkező, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba + WC található.

Ezen a szinten egy hangulatos fedett loggiás-árkádos kialakítású erkélyen élvezhetjük a ház adta nyugalmat, ahonnan a belső udvarra nyílik kilátás. A legfelső, tetőtéri szinten egy hosszú közlekedőről érhető el egy gardrób, a két hálószoba és egy nagy fürdőszoba káddal és WC-vel. Az alagsorban több részből álló, karbantartott pince is a régi idők hangulatát idézi. A képeken látható összes bútor és dekoráció igény esetén megegyezés részét képezi.[…]”

További részletek és fotók a győri házról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?