Városkapu eladó!

Városkapu eladó!

A Komárom-Esztergom megyei Oroszlányban a város egyik legjellegzetesebb épülete, a városkapu került ki az ingatlanpiacra. Lássuk, hogyan is fest egy ilyen ritkaság és azt is, pontosan mit lehet vele kezdeni!

Az eladó városkapu részletei

 

ELADÓ A VÁROSKAPU OROSZLÁNYBAN!Oroszlány egyik legjellegzetesebb épülete a Forrás Home kínálatában!Komplett társasház keresi új tulajdonosát, vagy üzemeltetőjét. Jellemzői:Városközponti elhelyezkedésMindenhez közelFelújított épület alagsorral, földszinttel és 2 emelettelCseréptetőMűanyag nyílászárókTávfűtésAz épület 27 apartmannal rendelkezik, melyek közül 2 db kétszobás, a többi egy szobás stúdiólakás.Tágas szoba, kényelmes méretű fürdőszoba és főzőfülke jellemzi a lakrészeket.Az alagsorban közösségi helyiségek, konditerem, szauna vannak kialakítva.A Városkapu egyben eladó, vagy üzemeltetésre átadó. Bérlakások, rbnb, turizmus, munkásszállás céljából külön-külön, vagy akár együttesen is hasznosítható. […]

További részletek és képek az eladó Városkapu kapcsán az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?