Üvegtégla: a lakás és ház, valamint az ember legjobb barátja!

Üvegtégla: a lakás és ház, valamint az ember legjobb barátja!

Végre kezdenek a napok világosabbak lenni. Így a fényre kiéhezett elménk duplán örül, ha a napsugarak a szobában játszanak. Az üvegtégla szuper megoldás ablaktalan helyiségek felé, kisebb fényáteresztő réteg, vagy akár az otthon falának gigantikusabb felülete gyanánt is. Egy jó példa a XIV. kerületből!

“XKLUZÍV ÉLMÉNY A HÉT MINDENNAPJÁN!
Megvételre kínálunk Budapest XIV. kerületében, Alsórákos csendes részén, közel a Paskál gyógyfürdőhöz, kedvező infrastruktúrával (Árkád, Sugár, Bosnyák téri piac) egy újszerű, modern, világos, 104nm-es, 3 szobás (külön nyíló), riasztóval és klímával felszerelt, téli kertes, nagy erkélyes (8nm), duplakomfortos, (fürdőszoba és a WC külön és egyben), gardróbszobás (3,5nm), gázcirkós, padlófűtéses (konyha, nappali), hat lakásos, téglaépítésű, társasház, földszinti lakását. A tehermentes egyedi kialakítású ingatlan, kandallóval beépített nappali szobája méretéből adódóan (40,6nm) alkalmas, családi, baráti összejövetelekre, a reggeli kávék vagy az esti forró teák meghitt hangulatát a télikert biztosítja.

00a

A hálószobában (18nm) beépítésre került masszázskád maximális pihenést nyújt egy fárasztó nap után. A fürdőszobában a szaniterek és a csaptelepek modern stílusúak, az épített zuhany egyedi kialakítású, a mellékhelyiségben okos WC került beépítésre. A vételár részét képezi az egyedi konyhabútor, a beépített gépekkel. A társasház közös udvarán kertész által gondozott kert került kialakításra. A parkolás a közterületen ingyenes, illetve a teremgarázsban parkolóhely bérelhető. A közvetlen környezetben lévő, parkok, zöldfelületek, modern játszóterek sok lehetőséget biztosítanak a szabadtéri kikapcsolódásra, sportolásra.”

01

02

03

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!