“Tükörhegyi Toscana” – egy 449 milliós ház képei

“Tükörhegyi Toscana” –  egy 449 milliós ház képei

“Fenyők és vadregényes kert ölelésében, kíváncsi szemek elől eldugva fekszik a téglaberakásos, egyedi hangulatú, kúria szerű Törökbálinti ingatlan.” Ez a hirdető pontosan tudja, hogyan kell egy luxus otthont tálalni. Lássuk, mit tartogat a 630 nm-es, közel félmilliárdos ingatlan!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 449.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 630 nm
  • Telekterület: 2050 nm
  • Szobák száma: 5
  • Félszobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Központi fűtés

01

01a

Leírás

[…] A 3 szinten elterülő házhoz egy saját kis úton érkezünk. A földszinten egy szélfogón és tágas előszobán keresztül jutunk be a hallba, melyből egyik irányba indulva egy hatalmas, hangulatos, fatüzelésű kemencével még meghittebbé varázsolt nappaliba, a másik irányban pedig egy tágas étkezőbe, valamint a konyhába érkezünk. A helyiségek körülölelik a részben fedett, hatalmas teraszt, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk.
02c
Az emeleten jelenleg négy hálószoba, három fürdőszoba és több kiszolgáló helyiség és 3 kisebb terasz található, mindez úgy kialakítva, hogy egy külön kis apartman is rendelkezésre áll, így akár több generáció is szeparáltan tud egymás mellett élni.
Az alagsorban a kiszolgáló helyiségek mellett (kazánház, mosókonyha, raktár) leginkább szabadidő és hobby-szobák találhatók, illetve egy kifejezetten meghitt hangulatú borospince asztallal, székekkel. Minden helyiség ablakkal ellátott.

A különleges kialakítású, téglával hangsúlyozott ablakok és falfelületek, a nagy tágas belső terek, a kandalló, az üvegfelületek valamint a néhol 8,5 méteres belmagasság leginkább egy toszkán kúria hangulatát idézi elénk.

A vadregényes, ligetes, hatalmas fenyőfákkal tűzdelt kert csak tovább növeli a romantikus hangulatot: benne kemence, nyári konyha, grillező, kis borospince és játszótér, néhány szőlőtőke, málnabokor, amlma-, szilva-, cseresznye- és kiwifák találhatók.
Az ingatlan műszakilag kifejezetten jó állapotú, 2 évvel ezelőtt 15 cm-es külső szigetelést kapott, egy festés után azonnal költözhető.

02
02a
02b
03
03a
04
További fotók és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!