Történelmi értékű malom két családi házzal eladó. Igen, 25 millió forintért!

Történelmi értékű malom két családi házzal eladó. Igen, 25 millió forintért!

Egy éve tengődik az ingatlanpiacon a csodás tiszaszigeti kincs. A fővárosban ennyi pénzért szinte semmit sem kapni, de Csongrád megyében is megoszlanak a lehetőségek, a kifejezetten jó vételnek számító, 25 millió forint alatti áron kínált ingatlanok között. Tiszasziget “kultúrtörténeti relikviája” tehát már önmagában kincsnek tűnik. Arról nem is beszélve, hogy az összegért 2 családi ház is jár! Reméljük, 2020 meghozza a szerencsét és a gondos tulajdonost a Szélmalom-domb számára!

“Eladó Tiszasziget, egyik kultúrtörténeti relikviája, 2 db családi házzal! Tiszasziget történetét meghatározza földrajzi helyzete. A település a két nagy folyó a Tisza és Maros ártere között keletkezett, egy szigetszerű árvízmentes területen fekszik.A Község északnyugati legmagasabb részén elhelyezkedő Szélmalom dombot kínáljuk eladásra. A domb területe 4767 m2, különleges szépségét egyedei elhelyezkedése kölcsönzi. Az ingatlan belterületi, kivett lakóház besorolású. 

delmagyar_01-03a

A domb Tisza folyó felőli, elülső részén már messziről jól észrevehető a hajdan szebb napokat látott szélmalom. A malomhoz felvezető csiga vonalú kocsifeljáró, ugyancsak északnyugati oldalán eladásra kínálunk még egy 1620 m2-es területű szántóföldrészt, amely átminősítés után kiválóan alkalmas lehet parkolónak. A domb észak keleti lankájának tövében ugyancsak eladásra kínálunk egy külön helyrajzi számon található 8769 m2-es, mocsár besorolású ingatlant, mely jelenleg halastóként funkcionál. Aljzatának tisztítását, és a halakkal való telepítést a jelenlegi tulajdonos korábban elvégezte. A tó mélysége átlagosan 1,5m.”

delmagyar_01-03b

delmagyar_01-03c

A Szélmalom-dombon lévő családi házak paramétereiről további részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!