Télből a nyárba: egy 490 milliós, gödöllői ház elképesztő fotói!

Télből a nyárba: egy 490 milliós, gödöllői ház elképesztő fotói!

Ki ne szeretne kicsit megmelegedni a téli, sötét napok során? Ha másra nem futja, tegyük meg néhány szemet gyönyörködtető, mediterrán hatást keltő fotó segítségével, melyet jelenlegi tulajdonosai osztottak meg az érdeklődőkkel. Hogy mikor kel el az ingatlan, nem sejthetjük, a következő nyarat mi mindenesetre szívesen töltenénk az 520 nm-es álomotthonban!

Leírás

Minden igényt kielégítő LUXUS OTTHON GÖDÖLLŐN!„Budapest kertje”-ként is emlegetett város egyre élhetőbb és kedveltebb hellyé válik a főváros közelségében. Gödöllő gazdag történelmi múlttal rendelkező kisváros, kulturális tevékenysége élénk és sokszínű, infrastruktúrája kiváló. Nagy hagyományú iskolák, művelődési intézmények, valamint civil szervezetek gondoskodnak a pezsgő szellemi, közösségi életről. A város vonzó a befektetőknek és az új otthont keresőknek is. Az ott lakók szeretik Gödöllőt, szeretnek ott élni.
03
03a
03b
04
Gödöllőn, a kedvelt Blaha városrészen kínálunk eladásra egy igényesen kivitelezett, medencés ingatlant. Az ingatlan kivitelezésénél nagy hangsúlyt fektettek a minőségi és természetes anyagok használatára, a külső és a belső terek összhangjára, megteremtve ezzel egy EGYEDI, KÜLÖNLEGES és OTTHONOS luxus ingatlant. A dupla telken fekvő, gondozott kerttel körbevett épületben minden megtalálható, ami egy család mindennapi életéhez szükséges. A nagy terek pedig alkalmassá teszik az ingatlant nagy létszámú vendégség fogadására is. A szokásos helyiségek mellett megtalálható még az ingatlanban borospince, bár, fittness helyiség, szauna és a család autóinak kényelmes helyet biztosító 40 nm-es garázs. A kertben pedig minden igényt kielégítő élménymedence található.
Ha igazán igényes otthonra vágyik a főváros közelében, ezt mindenképpen tekintse meg!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 490.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 520 nm
  • Telekterület: 2980 nm
  • Szobák száma: 6
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó

00

00a

00b

00c

00d

01

02

További képek az eladó házról az ingatlanbazar.hu oldalán!