Táborhegy mintha nem is Budapest lenne…

Táborhegy mintha nem is Budapest lenne…

A főváros III. kerületében, Táborhegyen olyan társasházat kínálnak eladásra, amely kapcsán hirtelen az az érzésünk támadt, hogy valahol Nógrádban, esetleg Heves megyében járunk. Csodás kilátás, hatalmas telek, kerti tó és melléképület. Már csak 320 millió forint kellene…

 

A Táborhegyen álló ingatlanról

 

“3. kerületben, Táborhegy közkedvelt, hegyvidéki részén, jól megközelíthető helyen 1741 nm-es telken, gyönyörű panorámás, br. 571 nm-es, 3 szintes, 13 szobás, több-erkélyes, teraszos, kertes, úszómedencés, körbenapozott, világos társasház kerti tóval és kis faházzal eladó. A házat 1995-ben fejezték be, 2019-ben felújították (pl. a konyhát korszerűsítették, új Ariston kondenzációs cirkót raktak be).

A Táborhegyen álló épület földszintjén 40 fős melegkonyhás étterem és kis boros pince található. A működési és szakhatósági engedélyek rendelkezésre állnak, az étterem külön is üzemeltethető. A 11 szoba mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, emellett a legfelső szinten 2 szobás privát, külön bejáratú apartmant alakítottak ki. A szobák egy része klímával felszerelt, mindegyik szobához külön kábel TV és Wifi hozzáférés biztosított. Az ingatlan bútorozott.

A telek teraszos kialakítású, közvetlenül a ház mellett egy mesterségesen kialakított tavacska – romantikus kis híddal – teszi még hangulatosabbá Táborhegyen a látványt. A kertben ezen kívül víztisztító rendszerrel és saját napkollektoros fűtéssel felszerelt medence is rendelkezésre áll. A telek hátsó, több bio gyümölcsfával (kajszi, őszibarack, cseresznye) rendelkező részén továbbá található egy különálló kétszobás faház saját fürdőszobával. A fenntartott 8 férőhelyes udvari parkoló mellett két garázs is tartozik az ingatlanhoz, melyek közül az egyik kétállásos, a másik egyállásos. Kb. br. 920 nm-re bővíthető és 7 db különálló lakás alakítható ki az épületben. Lift egyelőre nem áll rendelkezésre, de igény szerint beépíthető a ház oldalán erre a célra kialakított liftaknában.”

További részletek és képek Táborhegy szépéről az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Tipp mindenkinek!

 

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint parnter szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg “ideális társat”?